Krachtig sloopwerk met Hultafors

In deze blog gaan we inzoomen op de drie meest populaire producten van Hultafors voor je sloopwerk: de instelbare koevoet, de standaard koevoet en de klauwhamer. Een goede koevoet is onmisbaar bij sloopwerkzaamheden, of je nu professioneel bezig bent of zelf aan de slag gaat. Hultafors koevoeten zijn speciaal ontworpen om het zware werk een stuk makkelijker te maken. Spijkers lostrekken, materialen uit elkaar wrikken of zware objecten verplaatsen: deze robuuste stalen koevoeten bieden de kracht en hefboomwerking die je nodig hebt. Lees snel verder!


Alle Hultafors koevoeten

De instelbare koevoet - Hultafors 209 

Zoek je een stevige en betrouwbare koevoet voor al je sloop- en hefwerk? Dan zit je met de Hultafors 209 SB Instelbare Stalen Koevoet - 640 mm goed. Dit gereedschap is niet zomaar een koevoet; het is een echte krachtpatser die je helpt bij het zware werk. Doordat deze koevoet maar liefst 9 verschillende posities aanneemt, kun je vanuit vrijwel iedere hoek de juiste hefboomwerking creëren. De Hultafors 209 SB is dé keuze voor iedereen die sterk en flexibel gereedschap nodig heeft.

  • Verstelbare klauw met negen verschillende posities
  • Optimaal uittrekken van nagels door dunne uiteindes
  • Breed contact met grondoppervlak

Hultafors instelbare koevoet
-image

De standaard koevoet in verschillende maten

Ben je op zoek naar een standaard koevoet? Kies dan voor kwaliteit met Hultafors. Deze koevoeten zijn allemaal:

  • Gemaakt van gehard, hooggelegerd boriumstaal
  • Optimaal uittrekken van nagels door dunne uiteindes
  • In verschillende maten beschikbaar
De standaard Hultafors koevoeten zijn beschikbaar in verschillende formaten:

Een Award-winning klauwhamer

Wil je een klauwhamer die in 2008 de Red Dot Award wist te winnen door z'n ergonomie, flexibiliteit en functionaliteit? Bekijk dan de Hultafors klauwhamers in verschillende formaten en gewichtsklassen.

Naast de veelzijdigheid en kracht van de Hultafors koevoeten, die je helpen bij het wrikken, hefwerken en sloopwerk, biedt Hultafors ook klauwhamers die ideaal zijn voor het inslaan en loswrikken van spijkers. Als je gaat voor kwaliteit en duurzaamheid, dan is de Hultafors TR20XL Klauwhamer - 810g - XL een goede keuze. Geen poespas, gewoon een betrouwbare klauwhamer die je niet in de steek laat.

  • Schokabsorberende urethaan vulling
  • Slanke, sterke klauw om makkelijk overal bij te kunnen
  • Rechte klauw voor betere toegankelijkheid en een langere steel voor meer kracht bij veeleisende toepassingen

Bekijk alle klauwhamer van Hultafors

Hultafors: slopen met kwaliteit

Hultafors koevoeten en klauwhamers zijn essentiële gereedschappen voor sloopwerkzaamheden en bieden de kracht en duurzaamheid die je nodig hebt. Of je nu een veelzijdige koevoet zoekt voor het dagelijkse werk, zoals de Hultafors 109/25" met een lengte van 625 mm, of een robuuste optie voor zwaardere klussen zoals de 109/36" met 900 mm, Hultafors heeft het juiste gereedschap voor elke klus. De verstelbare Hultafors 209 SB biedt extra flexibiliteit en precisie, terwijl de Hultafors TR20XL Klauwhamer een sterke en betrouwbare keuze is voor het inslaan en wrikken van materialen. Met deze gereedschappen ben je verzekerd van betrouwbaarheid en langdurige prestaties, of je nu op de bouwplaats werkt of thuis aan de slag gaat.


Bekijk alle Hultafors koevoeten

Beter Maken.

Fixami.



inschrijven nieuwsbrief