Festool bouwlampen: perfect licht voor elke werkplek

Voor professionals in de bouw en renovatie is goede verlichting essentieel om veilig en efficiënt te kunnen werken. Ongeacht of je binnen of buiten werkt, met de juiste lampen verbeter je niet alleen je werkresultaten, maar verhoog je ook de veiligheid. Festool, een toonaangevend merk in elektrisch gereedschap en accessoires, biedt met zijn nieuwe Syslite KBS C en Syslite KAL C bouwlampen twee innovatieve oplossingen voor verlichting op de werkplek. Beide lampen zijn ontworpen om veelzijdigheid, duurzaamheid en optimale prestaties te bieden. In deze blog bespreken we hun unieke kenmerken en voordelen.

Bekijk deze twee accu lampen

Festool SYSLITE KBS C: krachtige verlichting voor middelgrote werkruimtes

De Festool SYSLITE KBS C is een compacte, maar krachtige accu LED-bouwlamp die speciaal is ontworpen om helder licht te leveren op de bouwplaats. Met een indrukwekkende lichtopbrengst van 5.000 lumen en een lichtkleur die lijkt op daglicht (5.000 K), biedt de KBS C een gelijkmatige en natuurlijke verlichting van werkgebieden binnen een straal van 2 tot 5 meter. Dit maakt het de ideale lamp voor middelgrote werkruimtes, zowel binnen als buiten.


festool syslite kbs c

Kenmerken en voordelen van de SYSLITE KBS C

  • Onafhankelijk en flexibel: De KBS C werkt op accu's, wat betekent dat je nooit afhankelijk bent van een stroomaansluiting. Dit maakt de lamp perfect voor gebruik op bouwplaatsen zonder elektriciteit. Daarnaast is de lamp traploos dimbaar, zodat je de helderheid kunt aanpassen aan de specifieke werkomstandigheden.
  • Robuuste constructie: De behuizing van de KBS C is schok- en krasbestendig, stof- en spatwaterdicht (IP 54), waardoor hij bestand is tegen de zware omstandigheden op de bouwplaats. Of je nu werkt in stoffige, vuile of vochtige omgevingen, de KBS C blijft betrouwbaar functioneren.
  • Flexibele positionering: De lamp kan eenvoudig worden geplaatst op de vloer, aan de muur worden bevestigd, of op een statief worden geplaatst. De draaibare lampkop zorgt ervoor dat je het licht kunt richten waar het het meest nodig is. Bovendien zijn er geïntegreerde magneten voor snelle bevestiging op metalen oppervlakken.
  • Compatibel met Festool-accu's: De SYSLITE KBS C is compatibel met alle Festool-accu's (behalve Ergopack), wat zorgt voor flexibiliteit en gemak als je al andere Festool-gereedschappen gebruikt. Met een 4,0 Ah accu brandt de lamp op de helderste stand tot wel 2 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om je werk af te ronden zonder onderbrekingen.

De Festool SYSLITE KBS C is licht van gewicht en voorzien van een handige draaggreep, wat hem ideaal maakt voor professionals die vaak van locatie wisselen. De combinatie van een compacte vorm en krachtige verlichting maakt de KBS C een uitstekende keuze voor het verlichten van middelgrote ruimtes.

-image

Festool SYSLITE KAL C: compact en handig voor smalle werkplekken

Voor kleinere werkruimtes en moeilijk toegankelijke locaties biedt de Festool SYSLITE KAL C de perfecte oplossing. Deze compacte accu LED-werklamp levert tot 1.200 lumen aan helder licht met een natuurlijke lichtkleur (5.000 K), waardoor hij bijzonder geschikt is voor nauwkeurig werk waar details cruciaal zijn. Door zijn lichte en compacte ontwerp past de KAL C gemakkelijk in een gereedschapskoffer of Systainer-accuvak, waardoor hij altijd binnen handbereik is.

Kenmerken en voordelen van de SYSLITE KAL C

  • Altijd klaar voor gebruik: De kleine, lichtgewicht bouw van de KAL C maakt het gemakkelijk om de lamp overal mee naartoe te nemen. Of je nu in een krappe ruimte werkt of op een moeilijk bereikbare plek, deze lamp biedt altijd voldoende verlichting.
  • Heldere en schaduwvrije verlichting: Met een lichtopbrengst van 1.200 lumen biedt de KAL C een gelijkmatige verlichting van het werkgebied zonder vervelende schaduwen, ideaal voor nauwkeurig werk zoals schilderen, houtbewerking of elektricienswerkzaamheden.
  • Verstelbare helderheid: De SYSLITE KAL C biedt drie helderheidsniveaus (300/600/1.200 lumen), zodat je de hoeveelheid licht kunt aanpassen aan de situatie en energie kunt besparen wanneer dat nodig is.
  • Veelzijdige montageopties: De traploos draaibare lampkop (0-180°) maakt het mogelijk om het licht in elke gewenste richting te richten. Daarnaast kan de lamp aan een haak worden opgehangen, op een statief worden geplaatst, of simpelweg op de grond worden gezet.
  • Robuust en duurzaam: Net als de KBS C is de KAL C gebouwd om tegen een stootje te kunnen. De lamp is schokbestendig, stof- en spatwaterdicht, wat zorgt voor een lange levensduur, zelfs in zware werkomstandigheden.

Met een brandduur van 90 minuten per Ah biedt de Festool SYSLITE KAL C tot 6 uur verlichting op de helderste stand bij gebruik van een 4,0 Ah accu. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vaak wisselen van accu's of over onvoldoende licht op cruciale momenten.

Pre-order nu!

De releasedatum van deze producten is 1 oktober. Bij Fixami kun je ze alvast pre-orderen.


Bestel de KBS C  Bestel de KAL C 

Of je nu op zoek bent naar een krachtige lamp voor het verlichten van middelgrote werkruimtes (SYSLITE KBS C) of een compacte oplossing voor krappe en moeilijk toegankelijke plekken (SYSLITE KAL C), Festool biedt met deze nieuwe lampen een oplossing die past bij de behoeften van elke vakman. Met Festool bouwlampen ben je verzekerd van betrouwbaar, duurzaam en flexibel licht, waar je ook werkt.


Beter Maken.

Fixami.



inschrijven nieuwsbrief